About

De nieuwe generatie staat aan het begin  van hun werkende bestaan en moet belangrijke keuzes maken: wat is mijn passie? Hoe word ik gelukkig? Wat is voor mij de ideale maatschappij? Wie kan ik vertrouwen? Hoe ga ik om met de huidige crisis? Is het uberhaupt een crisis?

Met deze blogs willen wij elkaar en de stad verlichten met nieuwe inzichten, kennis en verhalen. Een betere wereld begint namelijk bij jezelf.

We zijn tevens een generatie die de hele internet en computerhype aan ons voorbij hebben zien gaan. We groeiden op in een tijd waarop we met cassettebandjes liedjes van de radio opnamen, mobiele telefoons alleen voor het zakenleven was weggelegd en faxen echt de snelste manier was om een brief te versturen.

Ook zijn we geïndoctrineerd door de milieubeweging, die ons jarenlang bang heeft gemaakt met het gat in de ozon, het opraken van de olie en een atoomoorlog. Maar niks is minder waar: de echte crisis woedt binnenin ons. We voelen ons niet meer thuis in deze maatschappij waar kapitalisme, materialisme, individualisme en oppervlakkigheid de grondwaarden zijn van deze wereld. Dit observeren wij al ons hele leven en nu pas realiseren we ons dat het anders kan: simpelweg door dit hardop tegen elkaar te zeggen kunnen wij de toekomst veranderen. Want wij zijn de toekomst.

Facts:

Stadsverlichting is opgericht op 5 mei 2012
Stadsverlichting is niet aansprakelijk voor radicale en onzinnige inhoud van de blogs

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.